(+45) 20 62 28 02 info@bastrupgaard-bogb.dk

Midlertidig bolig og akutbolig Randers

Har du brug for midlertidig bolig eller akutbolig i Randers-området?

Bastrupgaard har flere muligheder for at hjælpe dig med en midlertidig bolig, hvis du i en periode mangler et sted at bo i Randers. For uanset om du er i gang med at bygge om og projektet trækker ud, har solgt dit hus eller lejlighed, eller er tilflytter til byen pga. nyt arbejde men ikke ved, hvor du vil bo, så har vi måske en løsning der kan hjælpe dig.

Vores boliger er alle fuldt møblerede, de er UDEN indskud og UDEN depositum og inkluderer alle forsyningsudgifter som el, vand, varme, WIFI og TV, såvel som adgang til de smukkeste omgivelser.

Vores midlertidige boliger

Vi tilbyder både værelser og en hyggelig lille lejlighed på ca. 35m2.

Den lille lejlighed, som er velegnet til to voksne og et mindre barn, har et stort dobbeltværelse med to enkeltsenge, eget badeværelse og et opholdsrum / thekøkken med sofa og TV. Køkkenet består af to kogeplader, køleskab, fryser, kombi ovn/microovn, kaffemaskine og elkedel. Desuden har du adgang til en vaskemaskine og kan benytte forskellige terrasser omkring gården.

Hvis du vælger at leje et værelse på Bastrupgaard, så har du også adgang til et stort fællesrum med et stort køkken, 2 fælles badeværelser samt adgang til vaskemaskine.

Uanset hvad du har brug for, så nyder vores beboere at bo i fredelige og rolige omgivelser.

Vores priser er inklusive el, vand og varme, så du trygt kan bo i vores akutboliger uden uforudsete ekstra omkostninger.

Har du behov for midlertidig bolig eller aktubolig i Randers? Så er du meget velkommen til at lontakte os på (+45) 20 62 28 02 for at høre mere om priser og muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.